HEHEEHEHEHHHEHHHEHEHEHEHEHEHEEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEEHHEHEHEHEHEEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHE


Idag firar vi ett halvår!

Ett stort grattis till Fel i skallen som idag firar 6 månader. Vi har nu uppnått 352 blogginlägg och 8754 besökare. Ett under? Inte egentligen...
Så ett stort grattis till oss. För att fira detta ska jag köpa mig en tårta och sjunga för bloggen. GRATTIS

hej :P

Fick inspiration från en i min klass

BeverFever

Min syster har börjat lyssna seriöst på Justin Bieber. Jag har också lovat mig själv att lära mig alla Justin Bieber låtarna utantill innan årets slut. Jag lär mig texter väldigt fort så det bör ju inte vara något problem eftersom att Justin Biebers låtar går likadant hela tiden.

Iallafall så bakade jag och Paulina Blåbärsmuffins idag och medans dom blev större i ugnen så gjorde vi detta..

Om sanningen ska fram


Leonardo frågade om vi skulle ligga och jag sa ja.

som jag längtar efter...

...

K.N.U.L.L.A

Jag vet inte hur det var i andra skolor, men i min klass upptäckte vi sex i typ tolvårsåldern. Då blev det ett jävla liv. I och med att jag var jävligt tidigt utvecklad (hehe, joraSATTEEEH) så ville alla snubbar vara med mig, jag hade liksom biggest boobs of the bunch... Eller så var jag bara duktigast på att stoppa upp bomull i den sorgliga a-kupan.. Så kan det ju också ha varit.

Men det som kom mest med den här sexmanian var alla sexlåtar. Jag minns det så väl, när alla coola killar gick och spelade "Ska vi K.N.U.L.L.A" och "I wanna fuuuck you" med sina walkmanmobilers knastriga högtalare.... Så fanns det alltid några tjejer som blev upprörda och äcklade och så fanns det de som trodde att de var så jävla balla om de garvade och sa "klart vi skaaaaa babe!" (tror ni kan gissa vilken kategori jag tillhörde i och med att jag såg ut såhär:

Här kommer några exempel på låtar man lyssnade på:








Den andra är kanske lite gulligt mellanstadiepubertal, men den första.... Seriöst

This is bullshit


The wedding dress.

Det finns folk som tjatar om den perfekta bröllopsklänningen. Nu har jag också hittat min. Det är bra att vara förberedd trotts att jag inte ska gifta mig.


Kolla så vacker hon är med sin vita klänning med volanger. En riktigt vacker brud.



Kolla hur underbart cool jag är i den röda basketklänningen. Helt fantastisk cool.
Om Jessica Simpsson hade sett mig nu så hade hon nog ångrat sig och snott min klänning istället.

Vem har myror i brallan?

Jag har myror i brallan. Han har myror i brallan. Vi har myror i brallan.
Ni kanske undrar varför jag sitter och sjunger på den sången, det kan jag berätta för er. Igår när jag, Louise och Elvira var på stan för att hitta nya äventyr var vi inne på en sådan speciell affär som . Vi gick runt där inne och när vi skulle gå ut så såg vi ett kamerateam. Helt plötligt känner vi igen en utav dom, och där stod Jonas. Myror i brallan Jonas.

Nu vet jag att detta inte var den bästa bilden som finns men den ger en så mycket känslor. Jag var så glad efter att jag träffat Jonas just för att Myror i brallan var ett utav mina favorit bolibompa program när jag var liten. Känner ni igen detta?


Eller gissa bajset? Det kommer nog alla ihåg.

Ät rätt.

Saker som detta gör vi på våra lektioner. Ganska kul faktiskt. Mitt budskap är nog det bästa man kan ha!

SIMBA

Jag sökte på "text om Simba" på google och då hittade jag en jättefin sång om djungel och djur, jättegulligt och allt sånt där
Sen sökte jag på "text om Hanna Häger" och hittade INGET om mig
det kallar jag taskigt


Min hund Simba är jätteduktig på konster, kolla bara på bilden.
En riktig naturbegåvning...

Mycket man hända tack vara en penna.


(klicka på bilden för att komma till hemsidan)

Jag hittade en penna på Mc Donalds i fredags. En vanlig reklam penna. Jag kände bara för att söka upp företaget och tacka för den. Här hittar har ni mailet:


Hej!
Jag heter Carolina Rigo och jag är så glad över att jag sökte upp Nytorget 4. Det var nämligen så att jag var inne på en Mc donalds här nere i Göteborg i fredags vid 21 tiden och hittade en så underbar penna. Denna pennan har följt med mig överallt dom senaste dagarna och jag ville bara tacka så mycket för den.

Såklart var jag ju tvungen att kolla upp vad Nytorget 4 var för något och då upptäckte jag mat. Det fall mig perfekt i smaken. Jag går ju bara första året på gymnasiet och hinner inte åka till Stockholm varje dag, men den dagen då jag faktiskt gör det ska jag besöka er. Jag riktigt längtar!! Hoppas att ni väntar på mig! (:

 

Och här är svaret som jag fick tillbaka:

 

Hej Carolina,
Vi bugar bockar o tackar för skön feedback o  gläds åt att pennan följer med dig. Och det e klart att vi väntar på dig:-)

Välkommen när det passar

 

//Tobias

Nytorget & Bageriet Urban Deli
Ni förstår inte glädjen som uppstod när jag fick detta mail tillbaka. Jag blev liksom som kär. Nykär. En helt fantastikt känsla.

Jag vet att jag inte är lika snygg som de andra




Mtv 10 at 10 - Robot.

Sitter och kollar på Mtv nu och så dyker en gammal favorit upp. Undrar hur Mtw tänke. Något som "Hmm Jag tycker att vi saknar er del Back Street Boys". Det gör mig inte så mycket med tanke på att jag tycker om dom och Westlife. Men känner att dom inte hör hemme på Mtw.

Här är deras "Robot" låt.


Och här är min personliga favort. Carolina 5 år gammal står och dansar i vardags rummet hemma men har ingen aning om vad dom sjunger.



Jag tycker såklart om alla deras låtar, men denna fastnar man verkligen för. Tycker inte ni också det?

!!


Det blev ett stort jäkla FEL I HUVUDET

blev det error i huvudet?




en rebus


Tränings tips.

För några månader sen så skrev våran kompis Lydia om träning och jag blev så inspirerad av henne så att jag var tvungen att göra något liknande. Istället för att ta bilder som dessa.

Dom är väldigt fina och får en verkligen att vilja träna. Så jag tänkte, vad är bättre än en video? Så denna gjorde jag lite snabbt till er...


Egentligen föredrar jag att äta choklad,kebab och dricka cola, men när man inte rört sig en ända gång på ett halvår så måste man ju börja. Här börjar jag.

Cynikern pratar om dagtidsteve

Hur kommer det sig att alla roliga teveserier är dagtid? Typ Americas next top model, hells kitchen och project runway, SÅ JÄVLA BRA!

Det bästa med ANTM (americas next top model, men vi stammisar kallar det bara för ANTM. En förkortning bah :P) är när det kommer en brud som "would do anything to become a model" och sen börjar hon lipa när de klipper av hennes asfula, lila löshår.

Hells kitchen är mest bra för Gordon Ramsay. Seriöst, finns det sexigare människa? Tror fan inte det... Vore så jävla hett att få en utskällning av honom. Fatta att stå och ta skit av GORDON RAMSAY, som bara öser rage på en. Mmmmmums.

Kära veckorevyn
Jag har ett problem. Min största fetisch är att bli utskälld och ha aggressivt sex med Gordon Ramsay.
Är detta normalt?

MVH orolig.



Fina




Bloggen är en bebis.

Ens blogg är som en bebis, hund, katt eller vad som helst. Man väntar och väntar tills det blir något. Man har bebisen,katten,hunder (bloggen) i 1,2,3,4,5 och sex månader och sen tröttnar man och lämnar kvar bebisen och låta den få sköta sig själv. Då vet man att ingenting kommer att hända.

Skulle man tagit hand om sin katt/hund/bebis i ett halvår och sen sluta för att tröttna. Själv ska jag ta hand om bloggen som om det vore min egna bebis. Och sedan släppa taget när den är redo att släppa taget om mig.

Krullet - Bloggdödaren.

Vi har ett jätte snygg krull på vår skola och jag hade en "vaken dröm" om honom idag. Klockan ringde redo för att springa. Jag vaknade ju såklart och halv sov lite.. Det var då drömmen kom. Det snygga krullet från min skola hade en "krullbok" med en massa bilder på sitt krull. Jag kom på världens bästa blogginlägg hit till denna bloggen, jag gjorde mig redo med kameran, sladdar och allt som man kan göra medans man fortfarande ligger i sängen. SEN VAKNAR JAG. Jag var fortfarande helt inställd på att göra inlägget men sen kom jag ju på att jag varken har han på facebook eller någon bok med hans krull. Hur mycket jag än skulle vilja.

Det var första gången jag blev besviken på ett krull. ):

Again


Cynikern talar om sierskor

Som alla andra hängivna veckorevynläsare så vet jag att i sista delen av tidningen så finns det "Dina sidor". Det finns en sida där Hannah Arnhög berättar att det är helt normalt med olika stora bröst, och en där en käck liten müslibrud visar hur man gör sit-ups på bästa sätt. Inget fel i det liksom.

Men så finns det den där FÖRBANNADE "Fråga sierskan". Och om inte det är det töntigaste jag vet så är tamejfan inget det. Det är liksom ännu töntigare än horoskop. Och horoskop är TÖNTIGT.

Jag kan förstå hur man tänker när man tror på spådomar. När en tant kollar på ens hand typ, för då har man ju ändå en kontakt. Men här ska liksom ett foto på en själv avgöra om man kommer hitta sina bilnycklar eller inte?! VAR ÄR INTELLIGENSNIVÅN I VÄRLDEN PÅVÄG?!




Men fint leende har jag iallafall <3


I'm a renegade, it's in my blood.

HEJHOPPSANTJOLAHOPP 


chillade på en spårvagn bah 

Så. Mycket. Läxor. 
& Så. Mycket. Fel. I. Skallen. 

MEEEEEEEEEEEP. Herregud va trött jag är.
Jag älskar Paramore.

TÄNK ER ATT ÄTA KEBAB MED ETT KRULL

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

CathyMay15

Vi alla har ju sett succén CathyMay15. En riktigt begåvning. Kan ju lägga ut några videos för er som inte sett henne.






Och såklart den absout bästa:



Tycker att ni ska gå in och kolla på flera utav hennes videos. Dom är riktigt bra.

Cornelias swahili-skola

För er som alltid velat lära er Swahili kommer nu en fantastisk möjlighet, så ta chansen.
Här kommer några bra begrepp:


Svenska                                                      Swahili
Hej, ska vi ta en tripp till Ullared?                   Hey, hebu kuchukua safari ya Ullared?


Mohammed steker kebab!                             Mohammed kukaranga kebabs!


Det är fantastiskt att dansa tango!                  Ni ajabu kwa tango!


Bränd korv smakar lyxigt!                             Sausage ladha ya kuteketezwa anasa!


Besväras du av flytningar?                            Mnafadhaika na kutekeleza uke?


Forever Alone - Igen.

Nu när alla är på fester, myser med familjer eller vänner. Spelar ingen roll. Man kan göra vad som helst. Alla har någonting att göra en dag som denna, alla utom jag. Jag å andra sidan är i ett "forever alone mode". Som vanligt. Har man varit på kalas så är man. Antar man att man kommer hem sent så gör man inte det. Att anta är för idioter, sånt ska man inte göra.

Så detta är vad jag har haft för mig under kvällen.



Jag vet inte vad jag ska säga.

"Ses i dimman ;)"

Är inte det typ det töntigaste man kan skriva på facebook in the history of the world? Det är seriöst det VÄRSTA jag vet när folk är så jävla stolta över att kunna glänsa med att de har åldern och statusen inne för att kunna skriva så. DET SPELAR INGEN ROLL HUR INNE DU ÄR I DIN LILLA SVARTA ELLER I DITT ASFLASCHIGA HERRLINNE FRÅN SOMEWEAR, FÖR DU BLIR SÅ JÄVLA GARVAD ÅT NÄR DU SKRIVER SÅ!
Det är som att dessa människors hjärnor liksom har blivit impregnerade med hårsprayen och daxvaxet när de skriver så och känner sig überinne och svincoola. HEJA MIG, JAG FÅR GÅ PÅ TRÄDGÅRN.....


Andra töntiga uttryck:
"Nu kör vi, all in!"
"Underbar kväll igår med de bästa, idag mår man som man förtjänar" (släng in en P-gubbe här och du lyckas få mig att tappa livsgnistan helt.)
"Ses i vimlet ;)"
Nu blire utgång, tagga nu allihopa!!!!!" (varför ska vi hemmasittare tagga att du ska gå ut?)



Fred

Hemma

Mår analknullad, har ingen hals kvar och vill helst av allt bara dö. Men jag är hemma igen.


Vad vill du med ditt liv?

Hälsopedagokiksläxa:
1. Vad vill du det ska stå på din gravsten?
2. Vad skulle du göra om du hade sex månader kvar att leva?
Går jag en dödsförberedningskurs eller??

klappa på min katt

Nu ska jag sova lite till

klurig gåta


wazzap boys´n`girls?


Girl it.

Min lillasyster fick hem ett kitt med "Girl it".  (förlåt för att bilderna är snea, det är mobilbilderna som inte tycker om min dator)

Givetvis var jag tvungen att kolla i en utav böckerna och testade lite saker. Först så kollade jag min "killfaktor" hur jag umgås med killar och fick denna fina.


Visst var det fint? Ja och som alla andra tjejsaker så måste man ju ha stjärntecken och jag var tvungen att kolla mitt.


Ja ni ser ju. Tror ni på stjärntecken? Själv vet jag inte men jag tror på mycket annat. Typ som ödet och sånna andra konstiga grejer.

5 fakta om krulliskjorta

1. Dom har krull
2. Dom har skjorta
3. Dom är snygga
4. Dom vill ha mig
5. Jag vill ha dom

Chatroulette

Lite fakta om Chatroulette.

Dom litar inte riktigt på att man faktiskt är en människa. Kolla här.


Dom har även snälla krull från Costa rica / Paris. Han var surfare. Han kommer från Paris men för tillfället bor i Costa Rica för att vågorna är tydligen väldigt höga där såhär års. Här är en bild på han.


Förlåt för att bilderna är snea.

Jag ska hälsa från Andreas!

Pinsamheter på bussen.

Jag har kommit på en sak. När jag åker buss så är jag väldigt pinsam. Jag gör saker utan att tänka efter.



Det började för någon vecka sedan när det var en tjej som pratade i telefonen med sin kompis, vars kompis hade försökt att ta livet av sig. Självklart så har jag helt fått för mig att jag kan läsa folks tankar och hör en massa konversationer i mitt huvud. Tillslut när jag fått höra om denna stackars tjejen så tänker jag för mig själv "men så kan hon ju inte göra". Trodde jag ja, tydligen så sa jag det ganska högt och hela bussens blickar vänder sig mot mig.
Ni kanske inte skulle tänkt på det så mycket om man hade pratat innan under bussresan men nu satt jag helt ensam utan kompisar och hade varit tyst hela resan innan det. Hemskt.

Sen till detta som hände idag.

Jag satt där ensam (ensam menar jag inte som ensam utan att jag inte hade några kompisar med) och lyssnar på Håkans live konsert från Way out west 2010. Tillslut brister jag ut i tårar. Inte lite tårar utan VÄLDIGT mycket tårar. Man kan kalla det att jag börjar stört lipa på en buss full med folk. Varför råkar alltid jag ut för detta?
Dessutom kom jag 1 timma för tidigt för jag hade sett fel på schemat, så jag fick sitta vid korsvägen i ungefär en timma.


look alike

Jag och Homer Simpson är rätt lika trots allt

lite fel i skallen fakta

Det är mycket ni kanske tror ni vet om oss men hur kan ni vara 100% säker? Så jag hade tänkt att skriva rakt upp och ner exakt på detta viset är det.

Vi gillar att äta. Helst kebab eller choklad.
När vi är med varandra brukar vi leka eller klä ut oss till killar.
Vi brukar spela in videos. (Jag gör precis samma sak när jag är hemma) Här kommer en video från i lördags.




Om ni kanske inte visste det så gillar vi krull!
Vi brukar även göra covers. För några månader sen så fick ni höra Louises vackra stämma. Igår fick ni höra Cornelias kärleksång till mig. Ni har även fått höra mig sjunga min absoluta Bieber favorit. Här har jag iallafall äran att presentera (nu när jag vet hur Imovie fungerar) en låt som jag spelade in i lördags.



Dessutom gillar vi Victorias secret. Det kommer ni säkert inte ihåg men det är ialla fall helt sant.
Vi gillar också att lista saker i topp 5 i olika kategorier.
Vi älskar att bara lägga ut bilder på oss själva för att vi är så himla snygga.
Vi tycker om att söka på youtube ifall vi hittar något roligt.
Det bästa vi vet är att söka onödiga saker på internet, exempel onödiginformation eller roliga vittsar.
Men det absolut bästa vi vet är raggningsrepliker

Så om ni så gärna skulle vilja ragga på oss (förutom Moa för hon är kille) så ska ni dra till med en fydundrans bra raggningsreplik.

Ops. Nu hör jag allt sirener utanför mitt hus. Kanske har jag gjort något jag inte borde, eh jag vet inte men nyfiken som jag är så ska jag ut och kolla.

cover på favoritlåten-tillägnad mig man


Jag är hennes man...

Eller blivande man iallafall. Vi hade en svår period och skiljde oss för en vecka sedan. Men är det äkta kärlek så håller man ihop i vått och torrt.

Så nu är vi iallafall förlovade och vi ska ju ha bröllop. Ett fint bröllop dessutom, där alla är välkomna.

Såklart så vill vissa utav er veta hur hon friade till mig. Såhär gick det till:



Och sen var det så självklart att det var så det skulle bli. Hoppas att alla kommer på bröllopet.

Mycket händer på ett år......?


A pointless story

One day, the dog named John walked over the street.
Suddenly, a pink car with three legs ran over the street. It stopped
and asked for the 5`th session of Friends, but John told that it wasn`t made yet.
The car was angry, and spitted cacodemons out his two mouths.
The cacodemons duplicated each other, and ate up all
the Scooby-snacks. The old lady shouted at Pikachu, and fired
a missile at him. Pikachu evolved into Weedle, and throwed a
burning banana at the car. The banana got angry, and tried to
rule the world. John told the banana that MTV ruled the world, 
and ate him. The banana tasted old shoes, wich was not so weird, 
because it was a super sayajin. The green pig with the bell, 
ran towards the car, and exploded like a sheep.
Suddenly, the car started an earthquake, and the whole world turned
into a ice cream. The orcs started an revenge on Donald Duck, and
turned him to a pink bear. The old lady advanced into level 10, and
turned into a Fire Demon. The fire demon burned down all mushrooms,
(which was the houses on the planet) and fried all flying carrots.

lite krull är jag allt

Förut duschade jag... wow! Fast egentligen badade jag!
I alla fall, det jag ville komma fram till:
Är att ni när jag har nytvättat hår och allt, blev det väldigt fluffigt.
Och om ni kan se det... så har jag faktiskt någon slags krull där framma vid luggen!
Alltså... enligt mig klassas det som halvkrull, och jag blev så glad när jag såg att jag faktiskt inners inne är lite krullig!

The list.

Jag har ett rus av känslor nu. Inte vet jag varför för jag har inte mens och gravid vet jag att jag inte är. Ändå känner jag ett rus av känslor. Jag skulle egentligen lekt med William idag, men så blev det ju inte. Då eftersom att jag hade så mycket tid över så blev det till att göra spellistor istället. Dessa spellistorna har jag tänkt att göra länge men aldrig riktigt orkat lägga ner speciellt mycket tid på, men nu så! Dessutom är detta känslorna jag har just nu. Alltså helt kaos.

Här har ni listan med musik för glada tillfällen

Här har ni listan för er som är kära

Här har ni en lista för er som gillar lugn musik.


Jag vet att alla inte har samma musiksmak som jag så jag tänkte att jag kanske skulle ta lite blandat. Och helt klart gjorde jag det. Här finns faktiskt lite av varje. Njut.

helt obeskrivligt

Som ni kanske har märkt är jag mycket passionerad av krulligt hår.
Det är precis som att vissa är intresserad av fotboll, bilar eller hästar. Fast... jag gillar krull ännu mer.
Det är helt obeskrivligt.

Därför har jag nu skrivit en dikt som handlar om min kärlek till krull:

Varje gång jag ser ett krull,
Då blir jag sugen på ett knull.
Krulligt hår gör mig så glad,
Varje natt och varje dag.
Krulliskjorta är min passion,
Krullig pojke är godare än melon.
Tjej eller kille spelar ingen roll,
Krull är alltid rock´n´roll.
Har du rött hår och är en Kurt?
Isåfall kommer jag med en spurt.
Tänk om jag en dag ett krull kan få,
Så lycklig jag skulle vara då.
Nu till alla krull på denna jord,
Det är för er jag av Gud är gjord.
Mitt hjärtas kärlek går till er,
hoppas att ni en dag det inser.


teletubbies

HAHAHAHA. Jag dör. Jag sökte ju på La Linea (Linus på Linjen) förut och så dök Teletubbies upp så det blev härnäst på min söknings lista. Jag sökte på det och så kom den här upp.


Men här kommer lite mera seriösa klipp från Teletubbies.


Hoppas att ni njuter av gamla minnen av dessa läskiga gubbar.

Linus på Linjen



Alla har väl kollat på Linus på linjen när man va liten? Tänkte lägga ut det här som lite utfyllnad så att det inte var så tomt på videos och bara för att han är så ***la rolig.
Eftersom att det är på Italienka så har jag letat upp en video som dom har textat på svenska. Kom ihåg att i Italienskan så finns det RIKTIGT fula ord. Ord som är så fula att det inte ens finns en översättning på svenska. Så här är något som ungefär är svordommarna han säger.



Jag vet vad ni tänker. Är inte det lite olämpligt att kolla på när man är bara barnet, men lika sant som att smör ska vara på mackan så gjorde jag det iallafall.

Tack och hej leverpastej.

Ps. Kolla aldrig på innehållet på leverpastejen medans du äter den. Du kommer ångra dig.

Lite fakta som är bra att veta om mig!

Jag heter Carolina Maria Rigo och jag bor i Landvetter. Nu är det värsta avklarat.
Min absoluta favorit artist är Justin Bieber.
Jag älskar Krull (killar med krull).
Jag ska gifta mig med Edward från Jedward.
Mitt favorit barnprogram är Pokemon och Sailor Moon.
Jag är egentligen en Victoria Secret modell, men jag går ej runt och skryter om det.
Jag är hemligt kär i alla krull som finns, dessutom folk utan krull.
Jag är grundaren av "Krull tron" som är en salgs kristen tro.
Om jag hade fått bestämma hade jag bara ätit mat hela tiden, eller choklad.
Jag kan prata med nästan vem som helst (Jag är inte speciellt blyg av mig).
När jag har tråkigt lyssnar jag på Justin Bieber.
Jag älskar Takida.
Och jag har inga kompisar egentligen. Folk bara tror det för att jag bjöd in mig själv till denna bloggen.

Här är 1 bild på mig.


undersökning

Nu ahr jag gjort en undersökning då jag fråga 10 personer följande fråga:
TYCKER DU ATT SLIDA ÄR ETT ÄCKLIGT ORD?

Här kan du se resultatet:

Håkan Hellström

För det är så jag säger det, du är det finaste jag vet.

bild från när ja pratade om kebab med min bästa vän tidigare idag


helt klart bästa låten just nu


vi har fått en fråga, och nu ska vi svara

Hej brudar. om 5 bra saker:

Hej snyggingar, när kommer rump bilderna? Har väntat ett tag. :) puss


svar: Det är så att två av tre som ska delta i "rumbilden" har ännu inte skickat in bilder på sina rumpor, vilket jag inte kan göra så mycket åt mer än att tjata på dom! Men jag ska göra allt för att bilden ska läggas ut inom nästa vecka!
PUSS


Sa att ni inte blir oroliga lixom

MANNAR, KVINNAR, BARNAR
Jag overlevde resan. PHEW, MOA VI VAR SA HEMSKT OROLIGA, VI TRODDE ATT VI ALDRIG SKULLE FA DEL AV DIN VACKRA SKRIVKONST IGEN!
Det gor ont i mig att jag inte alskar er lika mycket som ni alskar mig.
Okejokej snygga tjej, det var val mestadels det som jag tankte dela med mig av. Att jag lever liksom... Sa nu vet ni det! Sa var det med det och sa var det med detta.
Det ser fett dumt ut utan de tre sista bokstaverna i alfabetet... Ofta inte andra lander har dom liksom? Aspraktiska ju....

Tank att heta Asa med en prick over forsta a:et i sverige liksom. Da heter man Asa i andra lander... Fett okul hade val kanske jag kant.
Har ar en bild pa louise.

snyggaste krullet och snyggaste blondinen


Tjejen i videon är ju jag för er som inte visste det

Godmorgon tokstollar

Vi här nere på västkusten har nu vaknat och nu ska vi snart bege oss in till stan för att leka skattjakt med skolan. Det låter som en toppen sak. Jag som älskar skattjakter! Här är lite bilder från mitt Photo Booth arkiv. Bli inte ledsna, det kommer snart riktigt fina bilder på en mycket vacker karl i krull. Dom kommer från en superdålig digitalkamera men ni gillar ändå!


Underbara tankar tänks innan något bra.

Imorgon är Håkan på Liseberg. Någon utav er som har missat det? Vilken tur att jag finns här som berättar detta för er då. Någon som faktiskt ska gå? Jag och resten av bananerna som faktiskt ska dit vill jätte gärna hälsa på er och mysa i en kö.

Det finns ju många av er som inte tycker om Håkan och då undrar jag varför? Jag ska visa er att alla kan älska honom.

1. Han är krull.
2. Han är Göteborgare
3. Han spelar gitarr och sjunger (Alla tjejers dröm)
4. Han är tydligen väldigt rolig när han är full
5. Han är erfaren
6. Han heter också Glenn

Som alla människor så har han nakdelar. I detta fallet finns det bara en.

Han är gaisare!

Men jag känner ju flera gaisare som jag tycker om så varför hänger man upp sig på detta?
Visst har jag visat vägen för er vilsna små människor som inte trodde att dom gillade Håkan. Det känns väl skönt.

Det jag egentligen ville komma med detta inlägget var att alla tycker om Håkan innerst inne och att jag inte komme att blogga imorgon på grund av honom och hans konsert på Liseberg. Imorgon kommer även Tilda, Hanna och lilla Louise hit. Spännande!

Vive la france!

TJENARE UNDERSÅTAR

Jag har en hemlig njutningsfaktor, den kallas finnklämning. JAG VET, SÅ JÄVLA VIDRIGT. Men det finns fan inget som går upp mot att trycka, trycka, trycka och sen bah: SPLATT! And the feeling of victory is twirling like a thousand butterflies in my stomach.

Vem behöver pojkvän och puppylove när man kan få fjärilar i magen och svaga knän av tonårsacne liksom?



Nu måste jag börja packa för Frankrike imorgon och klämma den här finnen, som den härskare jag är.

BOOYA BITCHES

föda barn? jatack

Såhär ser det ut när man trycker ut en bebis.
(bild från något ställe jag kikade in på när ja var i Stockholm)


Godmorgon tokstollar

Vi här nere på västkusten har nu vaknat och nu ska vi snart bege oss in till stan för att leka skattjakt med skolan. Det låter som en toppen sak. Jag som älskar skattjakter! Här är lite bilder från mitt Photo Booth arkiv. Bli inte ledsna, det kommer snart riktigt fina bilder på en mycket vacker karl i krull. Dom kommer från en superdålig digitalkamera men ni gillar ändå!


En godnatt sång från en bäver till en annan

Tänkte sjunga en liten godnattvisa för er innan ni går och lägger er.


Som ni märker så spelas videon upp ganska snabbt medans ljudet går normalt. Detta är inte normalt och ska egentligen inte ske, men det gör det ändå.

dagens tips

Till alla er som vill fixa till ett extra sexigt krull ger jag här några förslag på trendiga frisyrer.
Hoppas du hittar något som passar just dig!

1. Små, fluffiga krullar med några senapsgula slingor. Höstigt och trendigt.


2.
Små krullar är helt klart hett i höst. Svarta och mycket glänsande lickar som framhäver den vinterbleka hyn. 10-poängare!


3.
För dig som är lite mer "diskret" och inte riktigt vill köra "all in" på en gång passar denna frisyr perfekt. Härliga vågor som verkligen ger en fräsch och modern feeling.


5.
Brad Pitt ställde upp som modell för oss här på feliskallen för att visa upp denna trendiga och nyskapande frisyr. "Allt i ett" kallas den och innehåller alltså flyff, plattat och krullat år. Testa denna om du vill bli festens mittpunkt.



6.
Slutligen min personliga favorit (där i och för dig makeupen framhäver frisyren). Ett enkelt krull med lite ruffs samt ögonbryn i matchand färg. Less is more som man kan kalla det, helt klart ett säkert kort i höstmörkret!

Underbara människa

Finns ingen bättre punkt slut.
L Ä N G T A R

Oscar hälsar




CHILLKILLERILL I SKOLAN


Jag ska leka med Moa sen, wiiiiiiiiie.

Dryg Oscar är i farten.

Cha, cha bloggen! Jag har kommit fram till att alla på Munkebäck vill vara som jag. Bara för att jag hade på mig skjorta på klassfotot så ville alla andra också ha det. Ärligt talat är de seriösa? jag var den första som hade Converse och bara för det ska alla andra också ha det ?! Liksom hallå, jävla coopycats typ.
Iallfall idag har jag varit i skolan. Det var typ jätte tråkigt fattade eh ingenting... What ever, farsan betalar ändå för mig när jag ska shoppa och fika *blink*. Idag ska jag fika med min sötnos "K", sen ska vi shoppa. Kan tyvärr inte säga vad hennes namn för det är jätte hemligt. Synd för er men så är det, that's life bitches. Puss

Internationella krull föreningen

Är ni lika intresserade av krull som vi?
Bli då vän med Internationella Krull Föreingen på Facebook!
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002910618299

mina ungar de


5 bra saker

1. Jag själv såklart

2. Krull

3. Tyska (världens finaste språk)

4. Bebisar

5. Mellanmjölk (milko såklart)


Jag är allt besviken

Nära där jag bor finns det ett krull. Ett mycket fint krull.... Ungefär något sånt här:

Jag som är krullspanare håller ju då koll på krull som bor runt om i världen och så ser jag detta... Han har klippt av sig krullet och plattat det. Det värsta man kan göra om man är krull. Så nu ser har ut något sånt här:


Jag är alltså riktigt riktigt bevsiken. Ni förstår inte frustrationen som uppstår när man är krullspanare.
Man kan jämföra med

Frisörer åt flintisar.
Sjukvård åt friska.
Poliser utan bovar.
Kock utan recept.
Lärare utan elever.
Bibliotek utan böcker.
Florist utan blommor.
Pizzabagare utan deg.
Vägarbetare utan vägar, osv....

Ni förstår ändå grejen. Han är anledningen till varför mitt jobb är så svårt.

Update:  Såg nu på lunchen att skolans största krull har plattat det. Jag bryter snart ihop.




5 fakta om palmer

1. Dom har ofta kokosnötter som är bra för av kokosnötter gör man kokos som är gott på kokosbollar

2. Dom har skrikande fans


3. Dom finns på krulliga pojkars tapeter

4. Man kan bada i¨dom

5. Första bilden som kommer upp på google om man söker på Diarre Palm

Nu är vi redo för uppdatering

Nu har jag och Louise fått våra datorer så nu kommer ni allt få riktigt mycket mer uppdatering. Vi har också lovat att Oscar ska få göra ett inlägg bara för att han älskar oss så mycket!!!

Angående 11/9

Vi skrev ju inte om 11/9 igår som de flesta bloggarna gjorde.
Dom skrev saker som "Åh jag lider med dom", "Jag kan verkligen föreställa mig vilken sorg det är" Osv....
Anledningen till varför inte vi skrev något om det var att det finnju ju värre kriser. Dessutom var det ju 10 år sedan och då det inte var någon kris...
Våra hjärtan tänker alltid på kriser som världssvälten, allt krig, de riktigt sjuka barnen i afrika, naturkatastrofer runt om i världen och de människorna som blir jagade av Louises höns.
Så det var en av anledningarna till varför inte vi skrev om New York.

Vilka sorter vi gillar

Vi tycker ju om krull och här är krullen som vil gillar! Jag har ju skrivit om det tidigare men det verkar inte ha gått in i era aphjärnor. Ni är aporna, vi är bananerna. Ni gillar oss... Fattar ni?
(Tryck på bilderna för att få dom stora)
Jag tycker om dessa krull :
Cornelia tycker om dessa krullen:
Tilda tycker om dessa krullen:
Hanna tycker om dessa:
Moas favoriter är dessa:
Och slutligen Louises favoriter:
Vi har också en gemensam favorit:
Vi tycker ju om alla sorter men såklart är vi som alla andra och ha favoriter. Det är ju helt normalt. Jag vill ju inte att det verkar oklart på något vis, bara så att ni vet.

kontakt

En fråga som jag förstår kanske uppstår hos er miljontals läsare är hur vi bananer egentligen håller kontakten så bra....
Svaret är enkelt om man tänker efter!
Det kallas Banankontakt!

Här får ni några smakprov på banankontakt

MED TEXT SÅ MAN KAN SJUNGA MED :D


Lasse Åberg från Electric Banana Band, Jag och mina småbröder!


En banantelefon med en kontakt... alltså banankontakt


En tavla jag fick av min morfar.... banankontakt

Det var några exempel på banankontakter

Har inte tid för er när jag spelar!

Sorry för bad uppdatering för min del. Anledningen till det är för jag spelat Runescape, fikat, käkat, musikat, twittrat och facebookat. Har därför inte något kul att blogga om. ♣
Eller enkelt sagt: Jag har inte haft något värt att blogga om helt enkelt.

söndag enligt wikipedia ..vs.. söndag enligt cornelia

Wikipedia säger: 
Söndag är en veckodag som i Norden är uppkallad efter den fornnordiska solgudinnan Sol, som även kallades Sunna eller Sunne. På fornnordiska hette dagen sunnudagr (Sols dag).

Söndag kommer efter lördag och före måndag. I den svenska almanackan är söndag numera veckans sjunde och sista dag, sedan detta blev internationell standard 1972, men i både traditionell judisk och kristen tideräkning är den däremot veckans första dag.

Cornelia säger:
Söndag är den såkallade äta-frukost-sent-och-frukosten-ska-bestå-av-mjölk-och-choklad-och-chips-dagen. Dagen ska tillbringas i tvsoffan och barnkanalen ska vara påslagen. Datorn i knät och mobilen ska hålla käften. FÖR PÅ SÖNDAGAR SKA MAN BARA MYSA MED SIG SJÄLV ;)


snackar goja


LISEBEEEERG

Alltså jag måste vara världens sämsta på det här med att blogga... Men idag har jag iaf varit på Liseberg med hela tjocka släkten och jag tänkte slänga med en bild här också då va!


Curly boys law in Action

Vi skriver ju rätt mycket om krull. Ett riktigt fint krull är Armand Mirpour och låten heter just då "Curly boys law". Varför har vi inte skrivit om det tidigare? Vi lägger ju bara ut en massa bilder som vi kan dregla över. Ibland är det riktigt svårt att hålla inne kärleken till krull men av denna videon får man ut lite extra!

lördagsmys

med världens finaste bror

från mina favoriter

Innan man går ut i natten och låter stjärnorna lysa upp himlen så lägger jag ut några "favoriter" från min youtube kanal. Jag känner att jag gör detta varje vecka och borde kalla det för "veckans favoriter". Fast veckans favoriter gjorde jag ju förra veckan. Kanske ska jag börja göra det varje vecka? I alla fall så ska jag lägga upp noggrannt valda slumpmässiga videos från listan. Hängde ni med eller blev ni helt mind fucked? Eller är ni lika okoncentrerad på svenska lektionerna som jag är?



Vissa av dessa är som ni vet, gamla. Men jag kommer aldrig att tröttna på dom! MOAHAHAHA.

två i ett

krull och palmer är ju favoriterna
så här hittade jag en bild med både ett krull och några charmiga palmer

när vi ändå snackar starwars...

... så tänkte jag fortsätta på samma spår!

Det bästa barnprogrammet som någonsin visats... är utan tvekan Vintergatan


Update fron carolina: Helt sant!!


Kalas - Sikta mot stjärnorna?

Min kusin Mario () fyller 6 år på måndag och idag ska han ha kalas. Ett Star Wars kalas.. Och vad är ett kalas utan lite musik? Så av mig ska ni få denna fina videon


 
Visst var det en fin blandning?

Lekar till kalaset:
Sikta mot stjärnorna
Snurra lasersvärdet
Hela rymden attackerar
Sätta svärdet i Darth Vader
Rymdskeppen får motorstopp

Maten vi serverar:
Tubmat och is

Visst låter det som ett kalas?

Hoppas nu att ni säger grattis till Mario och alla andra som fyller år!

i don't like everybody, but i want to

Vill jag ha kinamat, så vill jag ha kinamat. Får inte jag kinamat när jag ber om det blir jag galen. Alltså, som en allvarlig syndrom. Som när en adhd-människa bryter ut, sån blir jag inombords. Jag hatar det. Det är liksom som att alla känslor av ilska brister ut - helt av sig själv. Jag bara står där medans min käft säger saker som jag egentligen inte rår för. Det är på riktigt läskigt. Det är liksom "hey guys, i want food, give me food or you'll get my fat ass in your mounth."
Jag måste konstatera att det ENDAST gäller kinamat. Hade det gällt allt annat också skulle jag antaligen varit bosatt hos sjukhuset för att ha skadat folk runt omkring mig. Okej, jag är inte så farlig som jag låter. Eller?


Well, i do look like a nice girl. But.. i'm not.

Ack och ve vad du är bra



Eargasm.

JAG ÄR KÄR


-Francisco Lachowski-

Klä ut sig.

Efter idrotten idag så gick jag och mina fina klasskamrater till . Där blev vi lite överraskade över att träffa andra fjärdedelen av klassen (vi gick igenom bråk idag på matten också). Ja vi satt där och åt glass och drack vatten medans vi väntade på att mattelektionen skulle börja. Vi går ut och då börjar Oscar ta på sig en massa kläder.

Jag har klätt ut mig till kille många gånger men vissa killar skulle inte kunna göra tvärt om. Oscar gjorde det.



Här har ni då bilden av hur Oscar faktiskt såg ut. Här har vi även Ebba som tog på sig Oscars kläder... Vi har en alldelles speciell klass vill jag säga.

Tycker ni inte att dom ser fantastiska ut?

sluta tro du är så jävla snygg cornelia


ingen fucking rubrik här inte

 Men när jag tänker efter så blev det ju faktiskt en rubrik iallafall...
Jag är djupt deprimerad, på riktigt!

Så här ska ni få några fina listor! (Seriösa listor!!)

5 ANLEDNINGAR TILL ATT JAG ÄR DEPRIMERAD:

1.
Det går inga snygga krulliskorta på min skola
2. Jag är världens odiskretaste människa så jag säger saker jag inte borde väldigt högt
3. Jag har ingen att dela min dubbelsäng med
4. Jag saknar mina vänner med feliskallen
5. Det är oftast väldigt äcklig skolmat

5 SAKER SOM GÖR MIG LYCKLIG:

1.
Snygga krull
2. Mc Donald´s glass med kolasås
3. Kinamat
4. Frukost
5. Familjen och vännerna

5 SAKER JAG VILL HA:

1.
Ett snyggt krull med bra klädstil
2. En pizza med kebabsås
3. En lägenhet i stockholm och kanske en i göteborg
4. En minisjöjungru i ett akvarium
5. Ett sockerdrickaträd fast med mjölk i istället för sockrdricka (sånt träd pippi har)

5 SAKER JAG INTE KLARAR MIG UTAN:

1.
mjölk
2. ögon
3. dator
4. rostade mackor
5. ett duntäcke


Twitter.com/Louisehultman

Där twittrar jag, följ gärna. Har bara två som följer mig, ehe, kan bero på att jag aldrig twittrat i hela mitt liv. Jag förstår inte twitter. Det är askul att trycka på retweet, jag vet dock inte vad det betyder men jag gör det ändå :)

Jag följer Justin bieber på twitter, det är coolt. Han simmar med fiskar. Det är coolt. Och nej, jag gillar inte Justin biebers musik. Just sayin'

I KNOW YOU LIKE IT

Eftersom att Carros dikt var så fin har jag nu gjort en dikt till Moa:

Du ha en min mutta
Som kan prutta
Visst är det svårt att få fjutt på brasan?
Men det är bara att tutta
Så den får en fin sprutt
Nej nu ska jag skutta iväg
Ha det fint min brutta
Jag saknar tina tuttar

En grej jag tänkte på bara

¨Har ni tänkt på att vissa grejer bara kan sägas på ett sätt. Man kan liksom inte använda synonymerna till ordet i samma sammanhang, för då blir det bara tossetok av allting.

Typ "jag fattar inte ett piss"
Hur ofta säger man att man inte fattar ett kiss liksom? Eller en stänk urin? INTE SÄRSKILT OFTA KANSKE

Eller typ "lilla gubben"
Man säger ju aldrig "lilla föråldrade person av manligt kön" eller typ "lilla gammelman" ÄVEN OM DET ÄR SAMMA GREJ

Fett mysko kan väl jag känna kanske.


Vadå jag är inte sur? Funderar bara....


5 fakta om krull

1. Jag är kär i dom
2. Jag vill ha dom
3. Jag vill gifta mig med dom
4. Jag ska skaffa barn med dom
5. Dom vill ha mig så hårt

SAGAN OM lüdija och den glittriga dillen

Det var mörkt utanför fönstret så Lüdija tände julstjärnan som fint lyste upp hela rummet. Dagen därpå var det julafton, och Lüdija var som varje år otroligt förväntansfull. Vad skulle hon få under granen detta år mo tro?
     Natten var lång och Lüdija låg och vred sig länge innan hon tillslut somnade sött.
Nästa dag öppnade hon ett rosa paket med rosa snören som lpg under granen. I paketet låg en dildo. Hon döpte den till Dillen eftersom hon gillade att äta dill med ägg på påskbordet.


Louise är en fis

Jag har skrivit en dikt som beskriver min kompis Louise... Först en bild så att ni vet exakt vem denna obekanta tjejen är.


Jag skriver en dikt om en tjej som luktar fis,
Hon heter Louise och ser ut som en gris.
Något intressant är att hon älskar slush,
Och brukar sjunga med på sitting on the toilet's flush.
Hon är min tiger, hon är min ginger,
Hon petar näsan med bara ett finger.
Hon somnar överallt till och med på pallen,
Det är ju just för att hon fel i skallen.
Hon är en del av denna blogg,
Annars kommer jag skriva fula saker på hennes facebooks logg.
Ni har fått höra en liten dikt om min vän,
Som jag kommer träffa sen.
Med sen menar jag med imorgon
Det är en av alla dagar vi har sovmorgon.
Hoppas att ni orkar läsa igenom denna,
Annars blir jag ledsen och börjar leka med min kajalpenna.
Blir kallad för emo,
Går med i något band och släpper en demo.
Många saker kan hända om du inte läser detta,
Jorden går under och solen drar fram en väldig hetta.
Mitt namn är Carolina och jag har skrivit denna dikten,
Jag svär mycket men kommer inte gå till närmsta kyrka och sätta mig i bikten.
Hej då och tack för mig,
För om jag inte slutar ni blir det väl ett himla ståhej.





Moa - getternas befriare

Kompani halt soldater!

Idag när jag satt på en jätteskojsig svenskalektion (sarkasm?) så råkade jag, pumsig som jag var, somna till lite och drömma värsta hjältedrömmen. Ärligt, i min dröm var jag liksom djurens befriare, alla getters bästa vän.
Det var nämligen så att en lärare jag hade i sexan stod på en äng och tog av sig kläderna framför ett får. Fåret blev såklart väldigt rädd och kutade iväg fo his sistas and mathas, men den här läraren höll fast fåret.

Då ringde jag han den rövjobbige skrik-killen i extreme home makeover som kom på en traktor och sa att det där ska han ge fan i! Då sprang läraren in i skogen och vi gjorde upp en brasa av hans kläder och åt sojakorv ända tills jag vaknade av att jag hade dreglat på min svenskabok.

Nu ser ni såklart att den här drömmen är HELT inkorrekt och bara allmänt bananas - jag menar ofta extreme home makeover-snubben snackar svenska bara sådär liksom?


KONSTEN ATT SOVA


en förlossning: del 2

När värkarna (dvs ihopdragningarna av livmodern) kommer med mellanrum av 3-5 minuter då vet man att bebisen är påväg och det r dags att förlösa.
När fostersäcken spricker kommer en vätska rinnande ur slidan. Detta kallas fostervatten och är det är just det vattnet man talar om när man säger: "vattnet går". ( Man menar alltså inte att vattnet går med fötter och ben i en speciell rikting, utan att vattnet rinner ur slidöppningen).


5 saker mitt liv går ut på

1. Krulliga pojkar
2. Skadeglädje
3. Att skratta åt andra
4. Att skratta åt mig själv
5. Krulliga bebisar

MEPMEP

HEJHALLÅ. Fick nästan bajs kastat på mig för att jag inte skrivit något så... HEJ! Tilda Assmo heter jag, trevligt att råkas! :DDD Jag är så himla trött så jag orkar verkligen inte skriva något nu men... Här är en bild på hur jag ser ut när jag är lycklig:

 

They see me rollin' they hatin'



KAKAN SOM FÅR DIG ATT SVÄVA PÅ MOLN

INGREDIENSER:


  1. KNÄCK 2 ÄGG (extra gott med skal!)         2.SMÄLT 100g SMÖR
                   

3. HÄLL I KAKAO


4.HÄLL I MASSA SOCKER       5. HÄLL I LITE VANILJSOCKER    6. HÄLL I LITE BAKPULVER
                          

7. HÄLL I SIRAP :P                        8. HÄLL I MJÖL
      

BLANDA SEN IHOP ALLT OCH STÄLL IN I UGNEN, 175 GRADER TILLS DEN SER FIN UT
OBS!!! AKTA SÅ DEN INTE BRÄNNS!! 
 
DET ÄR OCKSÅ GOTT!

SEN TAR DU UT DEN (var noga med att använda grythandskar så att du icke bränner dig!)

FÄRDIG ATT SERVERA OCH ÄTA SIG FEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!

...SÄTT IGÅNG OCH BAKA NU KÄRA BLOGGLÄSARE!
                                                    


This is why I'm hot

Sitter i en SJUKT obekväm datorstol och ser ut som en fis. Helt ärligt, om fisar hade utseenden så skulle den lätt se ut som jag gör nu. Skrumpen och ofräscht stora mängder smink runt ögonen. Jag hade inte ens blivit arg om någon hade kommit och sagt Moatoa till mig nu, för jag hör fan hemma i en toalett just nu.....

Hatar ni också när man klipper av en tröja och känner sig ashipp a'la modebloggare, så blir det så jävla kukskevt? Jag hatar det iallafall. När man skulle vara lite sådär myspysslig och trendig, så slutar det med att man har pajat en helt okejig tröja. Jag har liksom aldrig kunnat säga "Todays outfit: Pants, vintage. Shirt, got it on sale, used to be a dress." Så är de bajssnygga också... Jag föraktar modebloggare.

"Så jävla mainstream"


Tandställning

En tandställning kan vara fast monterad eller vara möjlig att ta ur, t ex under måltider eller vid tandborstning. Det finns också tandställningar som används endast nattetid.

Den traditionella tandställningen sätts utanför tänderna.



Rapport från det undre livet

Vänner, ovänner, kvinnor, män och obekanta. Till er vill jag säga hej. Hej, tjena, what's up och alla möjliga andra hälsningsfraser, det har jag nämligen hört att man ska göra. Hälsa artigt och ta i hand, det har jag hört att man ska göra när man träffar någon för första gången.

Skillnaden mellan mig och "man" är att jag sällan gör som jag blir tillsagd. Sådär gött tonårsrevolutionär och rebellisk som jag och alla andra sjuttonåringar är så tänker jag istället berätta lite sjukt ointressanta saker om mig själv.
 
1. Jag klipper i mina fötter. Det är så jävla skönt bara. Testa sina gränser liksom och känna sig lite mysigt sjuk i huvudet för en stund. Vissa knarkar för att få den känslan, men jag har märkt att fotklippning är billigare, mysigare och framförallt mycket mer unikt! (För precis som alla andra sjuttonåringar som går estetprogrammet så är det galet viktigt att vara unik och egen. Hur ska man annars kunna kalla en helt vanlig sneakersbrud för "så jävla mainstream" liksom?)

2. Jag kan stoppa in hela handen i munnen. Hur coolt är inte det liksom?! När jag förklarar det för folk brukar jag dock säga att jag är jävligt bra på att fista mig själv. Då brukar jag få asroliga reaktioner. Det där WTF-uttrycket i folks ansikten gör mig helt lyckorusig.

3. Jag har aldrig fel. Helt sant faktiskt. Sedan får wikipedia, faktaböcker och lärare säga vad de vill. För Moa Niclasson har aldrig fel.

Sepåfanken, nu vet ni mer om mig än ni egentligen behövde! Nu skriker matteboken på mig, men jag väljer att igga det och kolla glee istället. Ska nog gå och klaga till författarna till den där jävla boken, det står ju fel i facit överallt.....

Här är jag i fjällen :P

en förlossning: DEL 1

Förlossningen är en av alla delar under en graviditet.

Ordet förlossning menas med att ett barn pressas ut ur kvinnans livmoder och tillges ett liv med egna andetag utan den hjälp som barnet ges inuti mammans mage.

En förlossningsprosess startar då man känner smärtsamma värkar vilket är sammandragningar i livmodern och möjligtvis får vissa blötningar ur slidan. Dessa blödningar kallas Teckenblödningar och är blodblandat slem.

Fortsättning följer imorgon!



Det där med fem saker..

Vi på bloggen har under veckan lagt upp en väldigt massa saker som handlar om lite olika grejer. Det brukar oftast vara fem saker. Jag tycker inte det är så speciellt kul när vi bara gör samma saker hela tiden men nu ska även jag lägga upp...4 saker.

Jag ska lägga ut 4 olika sätt att se ut på en bild.
1.
gifs make

2.
make gifs

3.
make a gif online

och så kan man se ut såhär

4.


Jag lovar att få bättre fantasi och göra lite varierat i bloggen. Hoppas att mina bananskal läser detta och att dom håller med. Jag förstår hur tråkigt det är när man alltid får samma.

5 anledningar till att bli kåt när man ser mig på denna bild

1. Jag har stora läppar
2. Jag är sexig
3. Jag ser ut som en VS
4. Jag är nästan naken
5. Jag ser glad ut



jag mår illla när jag tänker på senap


Piggystyle


Det är okej att känna - www.ungcancer.se


Ett seriöst inlägg!

Nu är det så att våra fina vänner Moa och Tilda kommer att blogga med oss. Detta är en händelse vi har väntat på och jag blev så glad när Moa frågade ifall hon kunde få vara med. Så nu är vi alltså alla 6 på bloggen. Helt komplett! Bered er på en hel del fartfyllda inlägg på våran kanon bra blogg.




Säg aldrig aldrig - oops nu sa jag det

Moa och Tilda är ju i stan. Medans Moa springer runt på romantiska caféer i stan så kollar jag, Tilda, Louise, William och Dante på Justin Biebers film "Never say never".

Vi tycker att den är en väldigt bra film. Just för att den är väldigt inspirerande och för att vi är riktiga Bieber fans. Vi tänker då dela med oss av han talang.


5 anledningar till att skönhetsoperera sig....

1. Det blir så jävla snyggt
2. Det blir så extremt fint
3. Det blir så otroligt gulligt
4. Det blir så vansinnigt charmigt
5. Man ser ut som en hamster som ätit för mycket MacBengt, och det vill ju alla!

It's friday!

Kommer ni ihåg ett inlägg som jag la ut för några månader sedan? Jaså inte? Där stod det om Rebecka Black och hennes låt "Friday" och hur många som gillade den på youtube.

Eftersom att det är fredag idag och jag hade tänkt att lägga upp den så passade jag på att kolla det. Vet ni vad? Dom har tagit bort gilla funktionen från videon så man kan tyvärr inte gilla. Jag som gillar den så mycket kan nu aldrig trycka tummen upp. Varför i allsing dar har dom gjort så för?

Men här kommer videon dagen i ära!

LIKE A BO$$

...nu ska jag sova like a fucking boss

Förlåt mig

Jag har faktiskt en ursäkt:
Mina tre hunkar Sven, Örjan och Sten-Sture har tagit all min tid men nu är jag tillbaka.
...kanska ska dra mig till donken och köpa en MC BENGT!!!

5 fakta om snygga killar

1. Jag blir kär i dom
2. Dom är snygga
3. Jag vill ha dom
4. Jag vill gifta mig med dom
5. Dom vill oftast ha mig med


Bara en liten påminnelse!



Tänkte att ni kanske också hade fel i skallen och inte kom ihåg denna spännande händelsen

Dagens tips - Tant tips!

Hittade ett par papiljotter hemma och var tvungen att testa nu innan jag ska gå till duschen.
Som ni redan vet så tycker jag att krull är finast och varför inte testa på att vara krull? Så jag gick in i badrummet och tog steget och provade.. Det slutade med att se ut såhär


Vet inte riktigt om det är jag eller tanterna som är finast i papiljotterna men dom ska få sitta i nu och vänta på att skolan börjar. Det är nog min nya stil, nu när man börjat gymnasiet så kan man ju lika gärna visa sitt rätta ja och här är mitt.

På tal om skolan så lovade jag Oscar som läser våran blogg att lägga ut lite information om Idrotten idag. Vi sprang vallhalla varvet och då var det Oscar och Andreas som vann! Jag lovade att skriva det här bara så att alla vet att dom inte är så lata egentligen.

RSS 2.0