Vilka är vi?

Vi förstår att alla tusentals läsare börjar under vilka vi med fel i skallen egentligen är.
Här kommer sanningen :)
Från vänster: Carolina Rigo, Hanna Häger, Cornelia Sewelén och Louise Hultman.

Where The Action Is

The Action is in Gothenburg
Glöm aldrig bort att jag älskar er!

This is the end of the rainbow



Bye, bye Hollywood Hills I'm gonna miss you wherever I go I'm gonna come back to walk these streets again

Som en drömmare..

Sitter här ensam och drömmer om hur livet borde vara. Nej det blev fel! Sitter här ensam och drömmer om så jag vill att livet ska vara. Det handlar om allt.. Exempel att jag borde vara med mina kompisar istället för att sitta här, eller att jag borde ha en biljett till Where the action is. Jag drömmer även om hur nästa vecka kommer att bli och veckan efter det.

Jag drömmer om hur mitt liv ska vara efter sommaren och hur det ska vara under sommaren. Jag drömmer en hel del men är helt klart för feg för att förverkliga dom. I dom där allra jobbigaste situationerna som man inte ställs för varje dag. Men dom man ställs för varje dag är jag bara för lat för att genomföra.

Jag drömmer även om hur det kunde ha varit, hur jag kunde gjort något bättre och till och med bra. Men hemsk som jag är så klantar jag alltid till mig. Jag är född med otur och det är så jag måste leva livet istället för att gå runt att drömma.



Jag lever med otur och har fått en del hårda smällar genom åren. Fick en liten smäll igår men det var det värt för att leva med fara är som att leva med risker och risker bör man ta annars kommer man ingenstans.

Det var allt för mig denna dag. Puss och hej!

En kaka i ugnen.

Nu sitter vi här, Carolina, Louise och Cornelia. Vi har bara legat i sängen hela dagen och hoppats på att vi blivit feta. Till våran besvikelse så har vi ju inte det så vi bestämde oss för att baka oss en kaka som just nu solar i ugnen. Imorgon är det Where the action is fast det är bara Cornelia och Louise som ska gå och jag ska sitta ensam hemma medans dom kollar på Coldplay och Glasvegas. Det är först nu jag ångrar att jag inte köpte en biljett.
Annars hoppas vi att ni alla får en fin dag. Speciellt Hanna som inte gjort ett inlägg på länge och har valt att dansa istället för att ta sig ända hit till Göteborg. Puss.

En datamus utan sladd.

Tja!

Färdigfixad och ska strax bege mig mot staden och möta upp Karlstadsbruden Cornelia och Landvetterbonden Carolina.
Vi ska äta en subway.

Jag och Cornelia ska nämligen till Where the action is och se Coldplay. Inte bara Coldplay, utan massa mer. Det ska bli förbannat trevligt ska jag tala om.

Saknar mina bananisar.
Moa, Hanna, Tilda, Carolina och Cornelia.
Mina fina.


Uppdaterar som gudar

Idag är det ju somsagt midsommar.
Men jag, precis som Carolina, sitter hemma denna kväll.
Varför? Jo, idag hade jag på en skala från 1-10 minus 100 lust att göra något annat än att käka kolasnören med min bror.



Ett ända stort misslyckande

En dag som denna sitter jag hemma när jag borde vingla mig bort till en midsommarstång (Även kallad majstång fast ingen jävel vet varför). Istället sitter jag hemma och sörjer för det patetiska livet jag egentligen har. Bråk med familjen gör inte saken bättre när man riskerar att tvingas sitta hemma imorgon också. Men livet är som det är. Fick ett samtal om att åka in till stan och festa med några jag inte brukar umgås med, jag saknar dom ju men kände ändå att en fest i korsvägen inte var något för mig. Men ändå är jag så missnöjd med kvällen att jag hade en tanke om att åka, fast jag sitter ju här. Som sagt... ett tragiskt liv.

För er som undrar så försökte jag ge mig på en "carolina look'a'like" ni ser ju det vackra resultatet här nedanför.
För er som undrar vem den okända tjejer till höger är så kan jag berätta att det är Amanda berg, en cool tjej från götet. Och alla vet ju vem den mindre coola tjejen till vänster är för det är ju jag i en vacker mittbena.



Nej men nu tycker jag att det var allt för mig denna afton. Glad midsommar!



Glad midsommar - Heliga penis

Vi i Sverige har en mycket trevlig tradition såhär på midsommar.
Vi klär nämligen en stor midsommarstång med blommor och blader.
Och för den som inte visste det ska stången föreställa en fallos som det vackert heter på latin.
Till svenskan översätts det till lem, men för att göra det enkelt kallar vi det penis.

Ser ni den extrema likheten mellan midsommarstången och penisen jag lade ner mycket tid på att måla i paint

i'm cheating on you

let's face it....!


Gud har väl ett lyckligt slut för mig också

Förhoppningsvis

Be yourself

KOM IHÅG ATT DET ÄR INNSIDAN SOM RÄKNAS...för på innsidan ser jag ut som en riktig victoria secret, jag lovar!

Skrattanfall

Att skratta är något bland det härligaste som finns!

Saker som får mig att skratta:
-när en annan person skrattar
-när cornelia kommer med en blåst kommentar
-när någon slår sig!!!!!
-fina människor........heheheh
-fula bilder
-sms som är helt randomfucketup
-jag är duktig på att skratta åt mig själv
...sen vill jag tilllägga att jag saknar mina vänner nkjladsbkadsbnfölkjafdnöanoadfnuadskfew mycket!

SPA

För ett antal veckor sedan tänkte jag och Hanna att vi skulle göra något som var kul att blogga om. Så vi bestämde oss för att öppna ett spa i min säng. MEN... något inlägg om det blev det inte.... Förrän nu


Tre gamla godingar 1





Tre gamla godingar som helt klart är bättre än den mesta skit som spelar sönder radion i dag

öppnar i arkivet och blottar mitt liv.

När jag inte har något och göra så är webbkameran min bästa kompis. Vi brukar sitta och göra dubbelhakor, andra fula miner och tusen andra slags bilder. Vad är det då för mening att ta dom ifall det bara är jag som kollar på dom? Så nu tänker jag be er att ta ett steg tillbaka, göra er bekväma i stolen för här är portalen till mitt liv som ensamvarg. Hoppas att ni är berädda för här kommer den ~ PORTALEN - TRYCK HÄR

Visst var det vackert, hoppas ni hängde med. Jag lovar att det var en sådan bild som fick er att bara kolla om och om igen på för att verkligen förstå.. Bilden krävs en del tittande, så ta den tid ni behöver. Om några timmar kommer ni inte kunna ha ögonen på annat. Puss




3 år, tiden har gått som ett blixtnedslag, snappt och vackert.

Tänkte egentligen inte skriva så mycket mer än att jag ser tillbaka på gamla bilder och skrattar åt minnen med mina tjejer... Här kommer utvecklingen
2009:


2010:


2011:


ser ni någon skillnad?

Bacon


Tänkte att blogger behöver uppdateras, så lägger ut en bild på en fin hög med Bacon. Knaprigt


bild från flickr By shawnzam

Här är vi positiva

Hej jag är en glad chey på 987 vårar som just för stunden är no lifer plus att jag upptäck att min syster har ett seriöst fel i huvudet. (plus att hon sitter här bredvid och berätar för mig hur usel jag är på att bogga.....)
HA EN FIN DAG

Naken flicka



När man mår sol allra bäst,
då har man sällskap av:
Choklad, chips och en god vän

Oh shit it´s school tomorrow

Ikväll taggar jag beachen med 87013 kalorier, då mår jag som bäst!

 

Det där med skolarbeten...

Som ni kanske förstår är det ju inte så mycket med skolarbeten nu. Men en uppsats som jag lämnade in ganska nyligen handlade om byn där min farfar växte upp i... Abrega. En by som ligger min varmt om hjärtat. Så nu till saken. Jag har inte varit speciellt glad den senaste tiden varav olika orsaker, men den här saken är något som har gjort det hela mycket roligare. Det är nämligen så att jag ska till Abrega i år igen men och denna gången ska jag faktiskt bo på tomten som min farfar växte upp på. Det har jag bara gjort en gång innan och det var den första gången som jag var där. Fast denna gången är det bara två veckor vi borta istället för en månad men jag ska ha lika roligt ändå. Hoppas bara inte att vi kommer mitt i regnperioden som vi gjorde förra året.


Här är bilder från 2007



Och avslutar med en fin bild som nu är min på min vägg.
Här är bilder på venedig från 2010

Hoppas bara att jag får ta en tur till Venedig denna gången med. Det är ingen riktig Abrega resa utan Venedig.
Nu ska jag ut och kanske läsa en bok?

RSS 2.0