REDIGERING

Måste göra om lite i bloggen. Den är ju såååååå 2011. SYND. Men får göra det när vi orkar. Fast jag tror alla klarar sig sålänge.

Vi har ju missat en del...

Mitt arma barn (Moa brukar säga så). Gud vad jag har saknat denna bloggen. Fattar inte hur jag kan klarat mig så länge? Det finns allt ett par fina människor där ute som faktiskt kollat på denna bloggen trots att det inte hänt något alls sen i November. TACK ALLA FINA VARELSER.


Vi har ju missat en del saker tillsammans och som jag tänkte att vi kanske skulle kunna fira nu istället?

Efter det att vi slutade blogga blev det ju Jul. Och denna julens musikplåga var väl ändå Justin Bieber så varför inte sjunga med i vårat julfirande på fel i skallen?!??!

Förutom en snygg Justin Bieber har denna videon även allvarliga claff-fel. Vilket gör mig rätt irriterad. Annars är den väl super mysig.
Visst var det ett riktigt juligt mys här på bloggen? Det tycker jag!

Nästa sak som hände var ju såklart nyår och hur firar man nyår om inte med raketer och snappsvisor? Fast detta året släpptes en film istället. INTE LIKA MYCKET NYÅR.




Ska jag vara ärlig så känns denna filmen exakt som Valentines day, inte jätte bra alltså. Men det var fint att dom försökte.

Sen var vi ju tvugna att börja skolan och det var då man börjar längta efter sommarlovet. Det är då man blir såhär lycklig.
Eller såhär mycket..


Fast man kanske inte visar det riktigt så mycket?

Sen har det ju såklart varit min födelsedag. Sen dess har jag bara räknat ner tills jag fyller 18!


Sen var det ju Alla hjärtans dag och då var jag och alla andra singlar här i världen jätte ledsna och ensamma. Buhuhu. SKOJA. Jag var jätte glad. Och i sammband med det så dog ju även Whitney Houston.. och då får man ju inte glömma att slänga in en låt även här? Det är ju ändå en kändis som dött man måste ju visa att man bryr sig (HEHEHEHEH inte alls.)



Det var väl alla stora händelser som har hänt.
Nu snart om 9 dagar är det skottår och allting och då åker jag och 2 andra fjärdedelar av fel i skallen gänget till London och det kommer bli helt sjukt många inlägg efter det. DET KAN JAG LOVA



Är lite ringrostig med bloggandet men jag kommer in i det snart och hoppas att ni inte dött av väntan på att vi skulle börja blogga igen. Då skulle vi ju inte haft några läsare kvar. Och återigen, ni som stannat och faktiskt läst bloggen trots att vi inte bloggat något. TUSEN TACK. Vi älskar er <3 Kramar Carolina. Xx

RSS 2.0